За нас

Фитнес център FIT POINT в кв. Лозенец е идеалното място за всеки, който обича спорта и цени доброто здраве, желае да повиши жизнения си тонус, да се разтовари от стреса, да се освободи от излишните килограми и да поддържа перфектна форма. Стъпваме на близо 10-годишен опит в предлагането на качествени фитнес услуги за спортуващи от всяка възрастова група, за да Ви дадем работещи решения за постигането на най-често дефинираните тренировъчни цели:

Искате да се освободите от излишните килограми и да се почувствате в топ форма? Забравете за диетите и броенето на калории. Ключът към успеха се крие в балансираното хранене и редовното движение. Ще Ви помогнем с изготвянето на персонален тренировъчен план, съобразен с Вашите потребности, и насоки за спазването на подходящ хранителен режим.

В повечето случаи оплакванията от болки в гръбнака са свързани с липсата на движение. Ако работата Ви налага продължително стоене на едно място и малко движение в ежедневието, трябва да предприемете стъпки за активно за укрепване на телесната и гръбначна мускулатура. За да преодолеете този проблем, ще Ви насочим към подходящи упражнения на предназначените за целта уреди.

Установено е, че след 20-годишна възраст всяка година човек губи по 250 г. от мускулната си маса. Редовните тренировки противодействат на това. С по-силна мускулатура ще можете по-добре да се справите с ежедневието си и да се радвате на повече енергия. Изграждането на мускулите е възможно във всяка възраст, което означава, че и по-възрастни хора могат да извършват подходящи силови тренировки за повече жизненост и стабилност.

Препоръчваме редовните фитнес тренировки като най-добрата антистресова терапия. Защото спортуващият човек се разтоварва от тревогите си и се зарежда с енергия, за да посрещне предизвикателствата в работата и ежедневието си.

Заболяванията на сърдечносъдовата система са много често срещани. Мислете за здравето си! Кардио тренировката е най-добрата мярка да предпазване от подобни проблеми. Уредите ни разполагат със сензори за контрол на сърдечната честота по време на тренировката.

Фитнес център FIT POINT